Dagverloop (foto-reportage)

Wij zijn steeds ruim op voorhand aanwezig! Initiële foto-shoot tijdens macquillage en bezoek bij de kapper. Opnames bruidsjurk, schoenen, parfum, sierraden, ... Wij stellen ons bij het aankleden 'gepast' en discreet op.
Opnames in en rond het gemeentehuis/stadhuis zonder gebruik van storend flitslicht. Klassieke 'must-have's tijdens de huwelijksinzegening. Alle aanwezigen worden gefotografeerd.
Opnames in en rond de kerk zonder gebruik van storend flitslicht. Wij hebben ervaring met zowel protestantse als christelijke plechtigheden. Buiten de 'must-have's, vele detailsfoto's van familie, aanwezigen en bloemstukken.
Verplaatsing naar externe locatie. Artistieke foto-shoot met invullicht en reflectors waar nodig, eventueel met assistentie en/of second shooter.
Familie-foto's ter plaatse voor aankomst van de genodigden. 'Journalistieke' fotografie van details en genodigden.
'Journalistieke' fotografie van alle genodigden. Opnames tafel per tafel. Beëindiging na openingsdans.

Omdat fotografie voor ons een kunstvorm is en geen massa-product, beperken wij ons tot maximaal 15 foto-reportages per jaar . Dit biedt u de garantie op een kwaliteitsvolle reproductie van de toevertrouwde opdracht. De huidige generatie digitale foto-toestellen, ongeacht merk en type, laten makkelijk scherpe foto's nemen met een doorsnee goede belichting. Huwelijksfotografie vraagt echter meer dan een klik op de knop. De camera is slechts een 'tool' voor ons. Oog voor compositie, detail, lichtinval, expressie, ... Het zijn maar enkele punten waar je een professional aan erkent.

Onze wijze van footografie is 'moment-gedreven'. Dit houdt in dat wij elk moment 'capturen', vastleggen zeg maar, waarin een emotionele of artistieke waarde aan verbonden is.

"Foto's spreken niet, maar ze communiceren wel"

De foto's zijn reeds na 1 week online te bekijken op een persoonlijke pagina!

Een professioneel album zou het eindproduct moeten kunnen zijn van een foto-reportage. Bekijk onze uitgebreide keuze op onze vernieuwde website.

'Capture The Moment' is gestart in 2014 als spin-off van Penta-Worx , een multi-media productiebedrijf in Hasselt, opgericht in 2007 en bestaande uit 3 professionele freelance medewerkers met dezelfde passie en missie.

'CaptureTheMoment'
by Ben Van Dessel

 Borggravevijversstraat 44
3500 Hasselt
 011/21.55.98
  info@capturethemoment.be

Copyright © 2019 / Alle rechten voorbehouden - webdesign: penta-worx