WIJ ZOEKEN NOG MODELLEN OF GEÏNTERESSEERDEN

Om onze portret-fotografie te promoten, zoeken wij nog tijdelijk mensen die model willen staan. Bent u 18 jaar of ouder en wil je graag voor een lens staan, neem dan contact met ons.

Wat mag u verwachten?

  • Een professionele foto-shoot van max 1u
  • 10 GRATIS foto's in hoge resolutie (digitaal formaat)

Wat betaal ik? U betaalt ons een fee van €35 voor setup- en verwerkingskosten.

Moet ik ervaring hebben? Neen, wij poseren u naar een artistieke en technische correcte foto.

Tegenprestatie: Wij vragen u om 6-8 foto's online te mogen publiceren op onze website, dewelke uitsluitend worden gebruikt voor eigen marketing doeleinden en nooit aan derden wordt vrijgegeven. U ontvangt hiervoor een schriftelijke bevestiging.


DE STUDIO

Onze studio is uitgerust met een professionele belichtingsset en een diverse set aan achterwanden. Bovendien is er naast de studio ook een privé-kleedruimte met spiegeltafel en maquillage-tablet.

De shoot duurt meestal 2 uur met pauze mogelijkheid. Hierbij worden doorgaans 300 foto's genomen, die het model direct kan bewonderen op een apart aangesloten scherm. De foto-selectie gebeurt op een later tijdstip na een basisbewerking. Het model krijgt de mogelijkheid om deze selectie online te bekijken en foto's te bestellen. Zie onze prijslijst voor extra nabewerking en foto-formaten.

Enkele nuttige weetjes:

  • Max 3 outfits
  • Het model bedient zichzelf van eventuele maquillage
  • Een modellencontract is voorzien en wordt ondertekend bij aanvang

DISCRETIE & LEEFTIJDSASPECT

De volledige shoot wordt met de grootste discretie en respect voor het model uitgevoerd. Onze instructies naar het model gebeuren uitsluitend met de 'mirror' techniek, waarbij het model luistert en kijkt naar de lichaamstaal en handinstructies van de fotograaf. Deze methodiek is veelgebruikt, werkt snel en professioneel.

Het model is in het bezit van een legitieme identiteitskaart, waarbij de minimum leeftijd van 18 jaar op vermeld staat. Modellen mogen vergezeld zijn van ouders of maximaal 1 andere volwassen gerelateerde.

in house studio