Dagverloop (video)

Startopnames maquillage en bezoek bij de kapper. Opnames bruidsjurk, schoenen, parfum, sierraden, ... Aparte opnames van bruid en bruidegom dankzij 2 video-grafen!
Opnames in en rond het gemeentehuis/stadhuis. 'Must-have's tijdens de huwelijksinzegening. Close-ups van familie en bruidspaar, gasten.
Ervaring met zowel protestantse als christelijke plechtigheden. 'Must-have's, detailopnames van familie, gasten, bloemstukken en andere sierstukken. Candid shots.
Verplaatsing naar externe locatie. Aanvullende sfeeropnames naast de foto-shoot.
Sfeerbeelden van de locatie en genodigden met details en candid shots.
Sfeerbeelden van het avonddiner, openingsdans en eventuele attracties. Mini-babbelbox. GEEN TIJDSLIMIET!
Ben

+20 JAAR ERVARING

Video huwelijksreportages uitgevoerd met 2 professionele camera's voor een multi-cam ervaring. Registratie van alle belangrijke hoogtepunten via journalistieke opname-methodes werkend naar een boeiend eindproduct. De montage gebeurt via moderne 'quick-cut' technieken voor een vlot verloop van uw video en boeiend kijkplezier.

'The gear'

Geen goede video-opnames zonder het juiste materiaal! Wij vertrouwen op Sony Pro voor een natuurgetrouwe en hoogwaardige beeld- en audiokwaliteit. We maken gebruik van enerzijds een 'field'-camera en anderzijds de uiterst compacte maar professionele en tegelijk superstabiele journalistieke handheld-camera. Deze laatste heeft het voordeel dat we zeer discreet tussen de aanwezigen kunnen opnemen!
Audio is minstens zo belangrijk als video!Bij de kerkelijke plechtigheid of ceremonie wordt het geluid apart opgenomen op een professionele geluidsdrager. Wanneer noodzakelijk kunnen we met een (borstspeld-)lavalier-microfoon werken.